Podnikatelský ples Krajské hospodářské komory MSK roztančil Imperial

Největší konferenční sál i s přilehlým salónkem ostravského Hotelu Imperial zaplnili zástupci více než stovky firem, institucí a dalších hostů Podnikatelského plesu, který se konal 18. března 2023 u příležitosti 30. výročí založení Krajské hospodářské komory MSK.

V úvodu moderátor připomněl, že za toto období krajská komora výrazně rozšířila spektrum poskytovaných služeb a prošla několika etapami, z nichž každá znamenala pozitivní posun, který vyústil ve vybudování instituce sehrávající významnou roli zejména v hospodářsko-ekonomickém rozvoji regionu.

„Rád bych poděkoval všem, kteří si s námi přišli připomenout toto významné výročí. Obrovský dík patří také sponzorům za finanční podporu a hodnotné dárky do tomboly,“ uvedl ředitel KHK MSK Jan Skipala a dodal, že vzhledem mimořádně kladným ohlasům hostů zvažuje organizaci plesu i v příštím roce.

Součástí programu výročního plesu bylo magické vystoupení iluzionisty, fotokoutek, hodnotná tombola a výborná večeře o několika chodech. K poslechu a tanci hrála kapela Proxima.